Menu
Your Cart

A cause des mésures pris concernant Corona notre magasin sera fermé jusqu'à 5 avril.


Notre site web reste ouvert 24/7. Tous les commandes sont envoyées journellement. 


Keep safe, keep healthy and keep on gaming!!!

Gamewalhalla Blog RSS Feed

11 Dec 2 393
Joyeuse 10eme anniversaire Gamewalhalla!!!Tout d'abord un tout, tout grand merci à vous. C'est pour vous nous l'avons fait ces 10 dernières années. Sans vous l'histoire Gamewalhalla n'avais jamais vu la lumière.C'est notre anniversaire, mais les cadeaux sont pour vous.10 années, ça veut dire 10 prix à gagner. 5 prix sur notre site web, 5 prix dans ..
07 Aug 0 194
Deze blogpost is specifiek gericht op recyclagecentra, kringwinkels, containerparken en alle andere instanties die op één of andere manier met grote hoeveelheden consoles zitten.Heeft u nog een grote stock game consoles? Oude consoles die enkel stof liggen te vangen omdat u niet weet wat ermee aanvangen? Kost u geld om te stockeren en nog meer geld..
18 Nov 0 513
Iedereen kent wel de verhalen of heeft het zelf al eens meegemaakt. Je koopt online, doet de betaling maar ontvangt nooit je item. En de verkoper is met de noorderzon verdwenen. Hoe kan je dit voorkomen?   Online kopen betekent altijd een stuk wederzijds vertrouwen. De kans dat je opgelicht wordt, is nooit volledig uit te sluiten. Maar door een a..
18 Nov 0 226
In onze vorig blogpost hebben we het voornamelijk gehad over de verschillende verzendmethodes en verzendtarieven.   In deze blogpost willen we u vooral wat meer uitleg geven hoe je nu uw games inpakt zodat die niet beschadigd geraken tijdens de verzending. En ook hoe je kan besparen op uw verpakkingsmateriaal.     WAAR HAAL IK MIJN VERZENDMATE..
18 Nov 0 1065
Naast games verkopen, kopen we natuurlijk zelf ook regelmatig games online. Het gebeurt dan vaak dat een verkoper ons op de man af vraagt hoe hij dit kan versturen. Soms verkopers die gewoon totaal verkeerde verzendkosten aanrekenen omdat ze niet op de hoogte zijn van de verschillende verzendmogelijkheden.   Verzenden betekent niet alleen inpakke..
18 Nov 0 2406
  Gamewalhalla Retro Gaming Community (link)   Word lid van onze facebook community. Een gezellige community voor alle liefhebbers van retro gaming met ondertussen bijna 2000 leden.   Doe een babbeltje met uw medecollectors Verkoop de dubbels uit uw collectie Op zoek naar de ontbrekende gem uit uw verzameling? Geweldige rommelmarkt find d..
18 Nov 0 135
Iedereen die met retro games bezig is weet dat deze sector afgelopen jaren een heuse boom gekend heeft. Maar wat is hiervan nu de reden?     Nostalgie   Zonder twijfel speelt nostalgie een belangrijke rol. Het is vooral in de jaren 80 dat de spelconsoles de woonkamer begonnen te veroveren. De generatie die toen als tiener een Nes, Snes of ande..
18 Nov 0 205
De video games sector is uitgegroeid tot één van de grootste amusementsectoren ter wereld. Een sector die groter geworden is dan Hollywood. Hedendaags worden meer en meer games gemaakt met een budget groter dan een grote Hollywood blockbuster film.   Het is dan ook een boomende sector die afgelopen jaren een enorme groei gezien heeft. Maar het is..
18 Nov 0 475
U ooit afgevraagd waarom bepaalde games zeldzaam worden? Volgens ons is de reden heel simpel.   Het heeft veel meer te doen met de kwalitiet van een spel als met de oplage. Een goed voorbeeld is bv. Final Fantasy VII. Van dit spel zijn miljoenen exemplaren verkocht. Niet tegenstaande is dit een vrij zeldzaam spel.   Volgens ons is de reden hee..
09 Nov 0 145
Wat zijn retro games? Retro games zijn al jaren helemaal in. Veel van de gamers die in de jaren 80 opgroeiden met de NES of SNES of andere game consoles zijn ondertussen een dag ouder geworden. Die denken met veel plezier terug aan die games uit hun kindertijd en zouden de graag nog eens spelen. Maar zijn de retro games die u als retro games besc..
09 Nov 0 351
Is er nog een toekomst voor retro games? Met de PS4 en Xbox One die eraan komen is het duidelijk dat er heel wat te veranderen staat in het gamelandschap. Maar is er nu ook nog een toekomst voor retro games?  Iedereen die dit een beetje gevolg heeft, weet dat er heel wat deining ontstaan is rond de mogelijke beperking in de verkoop van 2dehands g..
Voir 1 à 12 sur 15 (2 Pages)