Menu
Your Cart

Gamewalhalla Blog: news, tips and more stuff RSS Feed

11 Apr 6 21773
Tutorial van toepassing op: Playstation: PS1, PS2, Nintendo: Nes, Snes, N64, GamecubeSega: Sega Mega Drive, Sega Saturn, Sega DreamcastAlle andere console die u op uw tv kan sluiten met een av kabel (kabel met gekleurde pinnetjes)Benodigdheden:1 Av kabel1 Mini av2hdmi hd video convertor1 HDMI kabelOptioneel: usb stroomstekker (zit meestal bij uw sm..
11 Dec 2 3483
Hiep, hiep, hoeray.... We celebrate our 10th anniversary!First of all a sincere, big thanks to all of our customers. It's for you that we have been doing it these last 10 years. Without you the Gamewalhalla story would have never been written.We celebrate our anniversary but the birthday gifts are for you.10 years, this means 10 prices. 5 prices on..
07 Aug 0 2655
Deze blogpost is specifiek gericht op recyclagecentra, kringwinkels, containerparken en alle andere instanties die op één of andere manier met grote hoeveelheden consoles zitten.Heeft u nog een grote stock game consoles? Oude consoles die enkel stof liggen te vangen omdat u niet weet wat ermee aanvangen? Kost u geld om te stockeren en nog meer geld..
18 Nov 0 9765
Iedereen kent wel de verhalen of heeft het zelf al eens meegemaakt. Je koopt online, doet de betaling maar ontvangt nooit je item. En de verkoper is met de noorderzon verdwenen. Hoe kan je dit voorkomen?   Online kopen betekent altijd een stuk wederzijds vertrouwen. De kans dat je opgelicht wordt, is nooit volledig uit te sluiten. Maar door een a..
18 Nov 0 2719
In onze vorig blogpost hebben we het voornamelijk gehad over de verschillende verzendmethodes en verzendtarieven.   In deze blogpost willen we u vooral wat meer uitleg geven hoe je nu uw games inpakt zodat die niet beschadigd geraken tijdens de verzending. En ook hoe je kan besparen op uw verpakkingsmateriaal.     WAAR HAAL IK MIJN VERZENDMATE..
18 Nov 0 13115
Naast games verkopen, kopen we natuurlijk zelf ook regelmatig games online. Het gebeurt dan vaak dat een verkoper ons op de man af vraagt hoe hij dit kan versturen. Soms verkopers die gewoon totaal verkeerde verzendkosten aanrekenen omdat ze niet op de hoogte zijn van de verschillende verzendmogelijkheden.   Verzenden betekent niet alleen inpakke..
18 Nov 2 23307
  Gamewalhalla Retro Gaming Community (link)   Word lid van onze facebook community. Een gezellige community voor alle liefhebbers van retro gaming met ondertussen bijna 2000 leden.   Doe een babbeltje met uw medecollectors Verkoop de dubbels uit uw collectie Op zoek naar de ontbrekende gem uit uw verzameling? Geweldige rommelmarkt find d..
18 Nov 0 2251
Iedereen die met retro games bezig is weet dat deze sector afgelopen jaren een heuse boom gekend heeft. Maar wat is hiervan nu de reden?     Nostalgie   Zonder twijfel speelt nostalgie een belangrijke rol. Het is vooral in de jaren 80 dat de spelconsoles de woonkamer begonnen te veroveren. De generatie die toen als tiener een Nes, Snes of ande..
18 Nov 0 2652
De video games sector is uitgegroeid tot één van de grootste amusementsectoren ter wereld. Een sector die groter geworden is dan Hollywood. Hedendaags worden meer en meer games gemaakt met een budget groter dan een grote Hollywood blockbuster film.   Het is dan ook een boomende sector die afgelopen jaren een enorme groei gezien heeft. Maar het is..
18 Nov 1 3547
U ooit afgevraagd waarom bepaalde games zeldzaam worden? Volgens ons is de reden heel simpel.   Het heeft veel meer te doen met de kwalitiet van een spel als met de oplage. Een goed voorbeeld is bv. Final Fantasy VII. Van dit spel zijn miljoenen exemplaren verkocht. Niet tegenstaande is dit een vrij zeldzaam spel.   Volgens ons is de reden hee..
09 Nov 0 2199
Wat zijn retro games? Retro games zijn al jaren helemaal in. Veel van de gamers die in de jaren 80 opgroeiden met de NES of SNES of andere game consoles zijn ondertussen een dag ouder geworden. Die denken met veel plezier terug aan die games uit hun kindertijd en zouden de graag nog eens spelen. Maar zijn de retro games die u als retro games besc..
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)