Retouren

 

Volgens de wet op de verkoop op afstand hebt u het recht om binnen de 14 kalenderdagen zonder enige opgave van reden een artikel terug te sturen. Deze termijn begint te lopen nadat u uw bestelling ontvangen hebt. Indien u een product wil terugsturen dient u Gamewalhalla hieromtrent te contacteren.

Aan het retourneren van het product zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:


Periode
Indien u een artikel wil retourneren dient u dit te melden binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Nadat deze periode verstreken is, worden retouren niet meer aanvaard.


Nieuwe games
De specialiteit van Gamewalhalla ligt in 2dehands games. In uitzonderlijke gevallen kan het toch gebeuren dat er nieuwe games te koop aangeboden worden. Retouren voor nieuwe games worden enkel aanvaard indien deze zich in de oorspronkelijke, ongeopende verpakking bevinden. Het openen van de verpakking verplicht u tot de aankoop. De kosten verbonden aan het retourneren zijn geheel ten laste van de koper.


2dehands games - consoles - accessoires
Gamewalhalla aanvaardt geen retouren voor 2dehands games, consoles en accessoires.


Gamewalhalla biedt wel 7 kalenderdagen garantie op alle 2dehands games, consoles en accessoires. Mocht uw item binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst toch een gebrek vertonen, wordt na terugsturen van uw bestelling uw volledig aankoopbedrag terugbetaald inclusief de kosten verbonden aan het retourneren van uw bestelling. In sommige gevallen kan Gamewalhalla er ook voor opteren om uw artikel kosteloos te vervangen.