Verzending

 

Door de prijsstijgingen bij Bpost is Gamewalhalla genoodzaakt de verzenkosten voor brievenbuspost te verhogen vanaf 01/01/2019.

 

0 > 100 gr: € 3 (ipv € 2,5)
100 > 350 gr: € 4 (ipv € 3,5)

 

Verzendkosten bestaan uit de postzegels, kosten voor de bubbelenvelop en 21% BTW. Alle zending worden verstuurd als prior zodat ze zo vlug mogelijk bij u in de brievenbus liggen.

 

Alle andere verzendkosten blijven ongewijzigd. Zoals steeds als u 2 games bestelt die samen kunnen verstuurd worden als brievenbuspost betaalt u slechts € 4 verzendkosten voor de 2 games samen.

 

Gamewalhalla verstuurt uitsluitend met Bpost. Alles wordt verstuurd in bubbelenveloppen, envelopdoosjes, kartonnen dozen,... Zaken die in de brievenbus passen worden verstuurd in een bubbelenveloppe of een envelopdoosje. Zaken die niet in de brievenbus passen worden verstuurd in kartonnen dozen.

 

Gamewalhalla probeert hier zo veel mogelijk materiaal te recycleren. Dat is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Uw bestelling wordt dus mogelijk verstuurd in een herbruikte kartonnen doos. Qua opvulmateriaal gebruiken we uitsluitend gerecycleerde materialen. Gaande van bubbelfolie die opnieuw gebruikt wordt, krantenpapier,... Gamewalhalla heeft jaren ervaring in het versturen van pakketten. Alles wordt veilig verpakt om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen.

 

De verzendkosten worden bepaald door de grootte/het gewicht van uw bestelling en bestaan uit de portokosten, verpakkingsmateriaal + 21% BTW die wij als handelaar wettelijk moeten aanrekenen.

 

 

België

 Gewicht

Prijs

 

 <100 gram

€ 3

 Bv. losse Game Boy cart

 100 gram - 350 gram

€ 4

 1 à 2 games

 

Als u een 2de spel bestelt, dient u in veel gevallen geen extra verzendkosten te betalen. Dit hangt af van het gewicht/de grootte van uw bestelling (meer info onderaan).

 

 Gewicht

Bpack (thuis)

Bpost (afhaalpunt)

 0 - 2 kg

€ 6,50

€ 5,5

 2 kg - 5 kg

€ 7

€ 5,5

 5 kg - 10 kg

€ 7,50

€ 6

 10 kg - 20 kg

€ 9

€ 6

 20 kg - 30 kg

€ 12

€ 6

 

Bovenstaande verzendkosten zijn van toepassing op alles wat niet in de brievenbus past

 

 

 

Nederland

 Gewicht

Prijs

 

 0 - 2,5 kg

€ 8

 1 of meerdere games

 2,5 kg - 5 kg

€ 8,50

 Bv. console + games

 5 kg - 10 kg

€ 9

 

 10 kg - 30 kg

€ 12

 

 

Wordt allemaal met volgnummer verstuurd

 

 

 

Rest van Europa/Wereld

Verzendkosten hangen af van het gewicht/de grootte van uw bestelling. Tijdens het uitchecken worden u automatisch de juiste verzendkosten getoond.

 

Vooral voor grote bestellingen zijn dit verzendkosten bij benadering. Definitieve verzendkosten hangen af van het effectieve gewicht. Gewicht kunnen we pas bepalen nadat uw bestelling ingepakt is. Grote bestelling? Dure verzendkosten? Neem gerust contact op. Mogelijk kunnen we uw bestelling goedkoper versturen.

 

 

2 Games kopen = 1X verzendkosten betalen

Als u 2 games koopt moet u in veel gevallen geen extra verzendkosten betalen. Hangt volledig af of dit al dan niet nog in de brievenbus past.

 

Games of combinatie van games die meestal samen kunnen verstuurd worden: PS1, PS2, PS3, Gamecube, Wii, losse carts.

 

Games die niet samen kunnen verstuurd worden: CIB games (NES, Snes, N64, Sega), PS1 games met dikke doosjes (bv. Final Fantasy,...)

 

Sommige games worden gezien hun waarde toch als pakket verstuurd ook al passen ze in de brievenbus. Door ze als een pakje te versturen kunnen ze veel veiliger
verpakt worden en is er ook een traceernummer beschikbaar.

 

 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. Indien we uw betaling op tijd ontvangen vaak nog dezelfde dag. Gamewalhalla verstuurt niet tijdens het weekend/feestdagen.

 

 

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Alle games worden verstuurd in een beschermende bubbelenvelop of envelopdoosjes. Zaken die niet in de brievenbus passen, worden verstuurd in een kartonnen doos.

 

Gamewalhalla heeft jaren ervaring met het versturen games, consoles en accessoires. Alles wordt op een zo veilig mogelijke manier ingepakt zodat u uw bestelling onbeschadigd ontvangt.

 

 

Naar welke landen verstuurt Gamewalhalla?

In principe verstuurt Gamewalhalla wereldwijd. Tijdens het uitchecken worden de juiste verzendkosten berekend op basis van het gewicht van uw bestelling en land van bestemming. Geen verzending mogelijk naar uw land? Neem dan even contact op.

 

 

Is er een volgnummer beschikbaar voor mijn bestelling?

België: zaken die in de brievenbus passen worden verstuurd zonder volgnummer. Wil u alsnog een volgnummer kies dan voor verzending via Bpack 24 of Bpost Afhaalpunt. Pakjes die niet in de brievenbus passen hebben automatisch een volgnummer.

 

Internationaal: het merendeel van de pakjes die naar het buitenland verstuurd worden hebben een volgnummer.