Gamewalhalla Retro Game Beurs

 

 

 

5DE GAMEWALHALLA RETRO GAME BEURS

 

 

Zondag  11 November 2018


Gemeenschapscentrum "Klein Boom"
Mechelbaan 604
2580 Putte

(op 15 km van onze winkel)

 

Van 10u tot 16:00

 

Inkom: € 3

(gratis inkom voor kinderen onder de 12 jaar)

 

Tafel(s) huren?

€ 10/tafel (2,2 m X 0,75 m)

 

 

 

Ondertussen is onze beurs uitgegroeid tot één van de grootste retro game beurzen van België en qua bezoekers de drukst bezochte beurs van Vlaanderen. Voor de 5de editie van onze retro game beurs keren we terug naar onze locatie in Putte. Een knusse sportzaal van 800 m2 met 300 meter tafels vol retro games, consoles, merchandising, vintage toys en nog veel meer. Zoals altijd zorgen we voor een goede mix tussen Belgische en Hollandse (web)shops en verzamelaars.

 

 

STANDHOUDERS:

 

U bent handelaar? Verzamelaar? Webshop? Huur dan 1 of meerdere tafels.

 

Prijs: € 10/tafel (2,20 m X 0,75 m)

 

Als u een tafel wil reserveren neem dan even contact op (check uw spamfolder als u binnen de 24u niets van ons hoort).

 

Onze retro game beurs is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen met honderden bezoekers. Ideaal dus om uw waren aan de man te brengen, uw klanten eens in levende lijve te ontmoeten of om uw naamsbekendheid te vergroten. Als verzamelaar ideaal om uw dubbels te verkopen, te ruilen of om in contact te komen met andere verzamelaars. 

 

Wil u graag iets anders verkopen dan retro? Dat kan. Standen die zaken verkopen als beeldjes, merchandising, vintage toys, Pokémonkaarten,... noem maar op. Zolang het in het plaatje van (retro) gaming/geek cultuur past bent u meer dan welkom. De interesse van de bezoekers gaat ook verder dan enkel een alleen retro games.

 

OPGELET: we hebben veel meer vraag naar tafels, dan dat we plaats hebben om tafels te zetten. Om zo veel mogelijk standhouders de mogelijkheid te geven om te komen staan beperken we het max. aantal tafels dat u kan huren. Standhouders die op de vorige beurs stonden, kunnen max. hetzelfde aantal tafels huren dan vorige keer. Voor nieuwe standhouders is het max. aantal tafels beperkt tot 5 tafels (11 meter).
 

 

BEZOEKERS:

 

Kom eens langs op de grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken met honderden meters tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Nadruk ligt vanzelfsprekend op de games uit de oude doos, maar u vindt hier ook recentere games, merchandising, toys,... Een beetje vanalles wat in het plaatje van retro gaming past.

 

Een ruime sporthal van 800 m2, gemakkelijk bereikbaar met de wagen met een ruime, gratis parking vlak naast de zaal.

 

Zoals steeds mogen cosplayers gratis binnen.

 

Voorzie cash geld. Er zijn geen pinautomaten in de buurt.

 

Drank en kleine snacks verkrijgbaar.

 

 


 

VOLGENDE EDITIE VAN ONZE RETRO GAME BEURS:

 

Zondag 10 Maart 2019

Stadsfeestzaal Aarschot

Demervallei 14

3200 Aarschot