Menu
Your Cart

Ten gevolge van de maatregelen die genomen werden rond het Corona virus is onze winkel gesloten.


Onze webshop blijft wel gewoon 24/7 open. Bestellingen worden dagelijks verstuurd.


Keep safe, keep healthy and keep on gaming!!!

Gamewalhalla Retro Game Beurs

 

 

9DE GAMEWALHALLA RETRO GAME BEURS

 

 

Zondag  8 November 2020


Stadsfeestzaal Aarschot
Demervallei 14
3200 Aarschot

(op 5 km van onze winkel)

 

Van 11u tot 17u

 

Inkom: € 3

(gratis inkom voor kinderen onder de 12 jaar)

 

Tafel(s) huren?

Kleine tafel (1,2 m X 0,70 m): € 10

Grote tafel (1,8 m X 0,70): € 15
OPGELET: de beurs gaat pas open op 11u. NIET OM 10U 


Voor de 9de editie van onze retro game beurs strijken we onze vleugels terug uit in de Stadsfeestzaal van Aarschot. De stadsfeestzaal ligt in het hartje van de Demervallei. Voor wie met de wagen komt. De zaal ligt op een boogscheut van de autosnelweg (E314 afrit Aarschot), met 700 gratis parkeerplaatsen vlak naast de zaal. Komt u liever met het openbaar vervoer? Dat kan perfect. Neem de trein naar het station van Aarschot. Daar is er een reguliere busverbinding naar de Demervallei, of met een kwartiertje stappen staat u te voet aan de inkom van de zaal.

Onze vaste bezoekers weten al wat ze kunnen verwachten. Met een combinatie van Belgische en Nederlandse verzamelaars, handelaars, webshops vullen we meer dan 200 tafels vol met games, consoles, accessoires, merchandising, vintage toys,... uit de jaren 80 en 90. Dit is niet gewoon een bezoekje aan een retro game beurs maar een trip through memory lane waar we u meenemen op een nostalgische reis naar uw jeugdjaren. 

 

STANDHOUDERS:

 

U bent handelaar? Verzamelaar? Webshop? Huur dan 1 of meerdere tafels.

 

Prijs:

Kleine tafel (1,20m X 0,70m): € 10
Grote tafel (1,80m X 0,70m): € 15

 

Inschrijven? Download dan ons inschrijvingsformulier. Gelieve dit elektronisch in te vullen en ons dan te bezorgen via email.

 

Onze retro game beurs is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen met een kleine 1000 bezoekers. Ideaal dus om uw waren aan de man te brengen, uw klanten eens in levende lijve te ontmoeten of om uw naamsbekendheid te vergroten. Als verzamelaar ideaal om uw dubbels te verkopen, te ruilen of om in contact te komen met andere verzamelaars. 

 

Wil u graag iets anders verkopen dan retro? Dat kan. Standen die zaken verkopen als beeldjes, merchandising, vintage toys, Pokémonkaarten,... noem maar op. Zolang het in het plaatje van (retro) gaming/geek cultuur past bent u meer dan welkom. De interesse van de bezoekers gaat ook verder dan enkel een alleen retro games.

 

OPGELET: we hebben veel meer vraag naar tafels, dan dat we plaats hebben om tafels te zetten. Om zo veel mogelijk standhouders de mogelijkheid te geven om te komen staan beperken we het max. aantal tafels dat u kan huren. Meer info ivm het max. aantal tafels vindt u in het inschrijvingsformulier.

 

 

BEZOEKERS:

 

Kom eens langs op de grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken met honderden meters tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Nadruk ligt vanzelfsprekend op de games uit de oude doos, maar u vindt hier ook recentere games, merchandising, toys,... Een beetje vanalles wat in het plaatje van retro gaming past. De Gamewalhalla retro game beurs is ondertussen uitgegroeid tot de drukst bezochte beurs van Vlaanderen met een kleine 1000 bezoekers en is één van de grootste retro game beurzen van Vlaanderen.

 

De zaal ligt op een boogscheut van de autosnelweg (E314 afrit Aarschot) met 800 gratis parkeerplaatsen vlak naast de zaal. U kan de zaal ook gemakkelijk via het openbaar vervoer bereiken. Neem de trein naar het station van Aarschot. Vanuit het station zijn er reguliere busverbindingen naar de Demervallei. Of met +- een kwartiertje stappen staat u aan de inkom van de zaal.

 

Voorzie cash geld. Op 10 minuten stappen zijn er pinautomaten.

 

Drank en kleine snacks verkrijgbaar.

 

 


 

VOLGENDE EDITIE VAN ONZE RETRO GAME BEURS:

 

Zondag 7 maart 2021

GC Klein Boom, Putte