Gamewalhalla Retro Game Beurs

 

 

 

6DE GAMEWALHALLA RETRO GAME BEURS

 

 

Zondag  10 Maart 2019


Stadsfeestzaal Aarschot
Demervallei 14
3200 Aarschot

(op 5 km van onze winkel)

 

Van 11u tot 17u

 

Inkom: € 3

(gratis inkom voor kinderen onder de 12 jaar)

 

Tafel(s) huren?

Grote tafel (1,80m X 0,70m): € 15

Kleine tafels (1,20m X 0,70m): € 10

 

 

***update***

Onze vrienden van Fluxlab zullen een grote gamecorner voorzien op onze retro game beurs. De inkomhal van de Stadsfeestaal wordt omgetoverd tot een lunapark. Kan u voor, na of tijdens het shoppen gratis komen gamen op onze arcade kasten, Virtual Reality en nog veel meer.

 

 

Ondertussen is onze beurs uitgegroeid tot één van de grootste retro game beurzen van België en qua bezoekers de drukst bezochte beurs van Vlaanderen. Voor de 6de editie van onze retro game beurs keren we terug naar onze locatie in Aarschot. Een grote feestzaal van ruim 1000 m2 met ruim 300 meter tafels vol retro games, consoles, merchandising, vintage toys en nog veel meer. Zoals altijd zorgen we voor een goede mix tussen Belgische en Hollandse (web)shops en verzamelaars.

OPGELET: wegens organisatorische reden begint de beurs pas om 11u ofte 1 uur later dan onze voorgaande beurzen. 

 

STANDHOUDERS:

 

U bent handelaar? Verzamelaar? Webshop? Huur dan 1 of meerdere tafels.

 

Prijs:

Grote tafel (1,80m X 0,70m): € 15
Kleine tafel (1,20m X 0,70m): € 10

 

Inschrijven? Download dan ons inschrijvingsformulier. Gelieve dit elektronisch in te vullen en ons dan te bezorgen via email.

 

Onze retro game beurs is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen met honderden bezoekers. Ideaal dus om uw waren aan de man te brengen, uw klanten eens in levende lijve te ontmoeten of om uw naamsbekendheid te vergroten. Als verzamelaar ideaal om uw dubbels te verkopen, te ruilen of om in contact te komen met andere verzamelaars. 

 

Wil u graag iets anders verkopen dan retro? Dat kan. Standen die zaken verkopen als beeldjes, merchandising, vintage toys, Pokémonkaarten,... noem maar op. Zolang het in het plaatje van (retro) gaming/geek cultuur past bent u meer dan welkom. De interesse van de bezoekers gaat ook verder dan enkel een alleen retro games.

 

OPGELET: we hebben veel meer vraag naar tafels, dan dat we plaats hebben om tafels te zetten. Om zo veel mogelijk standhouders de mogelijkheid te geven om te komen staan beperken we het max. aantal tafels dat u kan huren. Meer info ivm het max. aantal tafels vindt u in het inschrijvingsformulier.

 

BEZOEKERS:

 

Kom eens langs op de grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken met honderden meters tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Nadruk ligt vanzelfsprekend op de games uit de oude doos, maar u vindt hier ook recentere games, merchandising, toys,... Een beetje vanalles wat in het plaatje van retro gaming past.

 

De stadsfeestzaal ligt naast de ring van Aarschot op 10 minuten rijden van de autosnelweg. Vlak naast de zaal zijn er 800 gratis parkeerplaatsen. Geen auto? Geen rijbewijs? Geen enkel probleem. Neem de trein naar het station van Aarschot. Van daaruit is er een vlotte busverbinding naar de Demervallei. Of met een fikse wandeling (+- 15 minuten) kan u ook te voet komen vanuit het station.

 

Zoals steeds mogen cosplayers gratis binnen.

 

Voorzie cash geld. Er zijn geen pinautomaten in de buurt.

 

Drank en kleine snacks verkrijgbaar.

 

 


 

VOLGENDE EDITIE VAN ONZE RETRO GAME BEURS:

 

November 2019