Menu
Your Cart

Gamewalhalla Retro Game Beurs

 

 

 

7DE GAMEWALHALLA RETRO GAME BEURS

 

 

Zondag  10 November 2019


Gemeenschapscentrum Klein Boom
Mechelbaan 604
2580 Putte

(op 15 km van onze winkel)

 

Van 10u tot 16u

 

Inkom: € 3

(gratis inkom voor kinderen onder de 12 jaar)

 

Tafel(s) huren?

Extra grote tafel (2,2 m X 0,75 m): € 10

 

 

 

 

Met een kleine 1000 bezoekers is onze retro game beurs één van de grootste van Vlaanderen zowel in aantal bezoekers als in aantal tafels. Voor de 7de editie van onze retro game beurs keren we terug naar onze locatie in Putte. Een knusse sportzaal van 800 m2 met zo'n 300 meter tafels vol retro games, consoles, merchandising, vintage toys en nog veel meer. Zoals altijd zorgen we voor een goede mix tussen Belgische en Hollandse (web)shops en verzamelaars.

 

 

STANDHOUDERS:

 

U bent handelaar? Verzamelaar? Webshop? Huur dan 1 of meerdere tafels.

 

Prijs:

Extra grote tafel (2,20m X 0,75m): € 10

 

Inschrijven? Download dan ons inschrijvingsformulier. Gelieve dit elektronisch in te vullen en ons dan te bezorgen via email.

 

Onze retro game beurs is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen met een kleine 1000 bezoekers. Ideaal dus om uw waren aan de man te brengen, uw klanten eens in levende lijve te ontmoeten of om uw naamsbekendheid te vergroten. Als verzamelaar ideaal om uw dubbels te verkopen, te ruilen of om in contact te komen met andere verzamelaars. 

 

Wil u graag iets anders verkopen dan retro? Dat kan. Standen die zaken verkopen als beeldjes, merchandising, vintage toys, Pokémonkaarten,... noem maar op. Zolang het in het plaatje van (retro) gaming/geek cultuur past bent u meer dan welkom. De interesse van de bezoekers gaat ook verder dan enkel een alleen retro games.

 

OPGELET: we hebben veel meer vraag naar tafels, dan dat we plaats hebben om tafels te zetten. Om zo veel mogelijk standhouders de mogelijkheid te geven om te komen staan beperken we het max. aantal tafels dat u kan huren. Meer info ivm het max. aantal tafels vindt u in het inschrijvingsformulier.

 

 

BEZOEKERS:

 

Kom eens langs op de grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken met honderden meters tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Nadruk ligt vanzelfsprekend op de games uit de oude doos, maar u vindt hier ook recentere games, merchandising, toys,... Een beetje vanalles wat in het plaatje van retro gaming past. De Gamewalhalla retro game beurs is ondertussen uitgegroeid tot de drukst bezochte beurs van Vlaanderen met een kleine 1000 bezoekers en is één van de grootste retro game beurzen van Vlaanderen.

 

Het Gemeenschapscentrum Klein Boom is zeer gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Met vlak naast de zaal een zeer grote, gratis parking.

 

Voorzie cash geld. Er zijn geen pinautomaten in de buurt.

 

Drank en kleine snacks verkrijgbaar.

 

 


 

VOLGENDE EDITIE VAN ONZE RETRO GAME BEURS:

 

Zondag 1 Maart 2020
Stadsfeestzaal Aarschot