Categorieën
Wij Kopen Uw Games

Uw games beu gespeeld? Verkoop ze aan ons.

Meer info

Disc Repair Service

Krassen op uw disc? Uw game werkt niet meer? Wij kunnen dit voor u repareren.

Meer info

Playstation


Playstation games of console kopen? Dat is absoluut onze specialiteit. Bij Gamewalhalla vindt u een ruim aanbod 2dehands games en consoles. Of u nu op zoek bent naar een PS1, PS2, PS3, PS4 of PSP console. In onze gameshop vindt u een ruim aanbod van verschillende Playstation consoles. Keuze tussen meerdere modellen. Ongeacht of u nu een retro PSone, PS3 of PSP console koopt, op alle consoles ontvangt u 7 dagen garantie

Bij een console horen natuurlijk ook games. Houdt u van retro gaming? Of speelt u liever  PS3 games? Bij Gamewalhalla bieden we voor ieder wat wils.

Onze shop is sinds jaar en dag bekend voor ons uniek aanbod zeldzame PS1 en PS2 retro games. Zeldzame RPG's, klassieke arcade games, obscure import games... De games die absoluut niet in een verzamelaar zijn collectie mogen missen. Vindt u dat spel niet bij Gamewalhalla? Dan is de kans reëel dat u dit nergens vindt.

Niet iedereen speelt graag retro games. Natuurlijk hebben we ook aan de liefhebbers van PS3 games gedacht. Steeds een ruim aanbod goedkope games. Zowel recente releases als oude klassiekers. Bij Gamewalla vindt u de grootste keuze aan de goedkoopste prijs. Zowel de retro gamer als de hardcore gamer komt hier aan zijn trekken.

Dus of u nu een PS3 wil kopen, een PS1 of een PSP. Gamewalhalla is de place to be voor het ruimste aanbod 2dehands games en consoles aan de beste prijs.

Verfijnd zoeken