Disc Repair Service

 

Krassen op uw game? Uw game blokkeert of loopt vast? Repareren kan.

 

Als professionele gameshop beschikt Gamewalhalla over een geavanceerde machine die de krassen op uw games kan repareren. Zowel oppervlakkige als ook diepe krassen. Nadat uw game door onze machine behandeld werd, ziet dit er terug als nieuw uit.


Wat kunnen wij repareren?

  • PS1 games
  • PS2 games
  • PS3 games
  • Xbox en Xbox 360 games
  • Nintendo Wii games

Met onze geavanceerde machine kunnen we alle soorten cd's repareren (ook blu-rays). Alle games voor de huidige generatie consoles (PS3, Xbox 360, Wii). Tevens games voor de oudere generatie consoles (PS1, PS2, Xbox, Nintendo) zolang de games op een cd staan en op geen cartridge.

 

We willen ook graag effe vermelden dat het zeer moeilijk is om blu-rays (PS3 games) te herstellen. Deze hebben een speciale coating die veel harder is dan een gewone cd/dvd. Herstellen kan, maar we kunnen niet garanderen dat we de krassen volledig weg krijgen. In het merendeel van de gevallen krijgen we het spel wel terug aan de praat.


 

Wat kunnen we niet repareren?

 

Games met barsten. Eens er een barst in uw game zit, is dit onherstelbaar.

 

Krassen tot in de datalaag van de cd. Een cd bestaat uit 2 lagen. De onderste laag is de datalaag waarop de gegevens van het spel staan. De zichtbaren krassen - zelfs de diepe - zitten meestal op de bovenste laag die dient als bescherming. Indien de kras tot in de datalaag zit, is dit zelfs voor de meest geavanceerde machine onherstelbaar en is uw game onherroepelijk verloren. Als u uw game met het label naar u in het licht houdt en u kan door de cd de kras zien zitten, zit de kras tot in de datalaag en is reparatie onmogelijk.


 

De prijs?

  • 5 euro per disc

 

Voor games die uit meerdere discs bestaan geven we korting.

 

Indien we uw game niet kunnen repareren, betaalt u niets!!!


 

Hoe gaat dit in zijn werk?

 

Als u de games persoonlijk binnenbrengt, repareren wij deze terwijl u erop wacht. Het repareren duurt slechts enkele minuten

 

U kan de games ook opsturen via de post. In dit geval gelieve ons te contacteren via ons contactformulier.