Prijs
Categorieën
Wij Kopen Uw Games

Uw games beu gespeeld? Verkoop ze aan ons.

Meer info

Disc Repair Service

Krassen op uw disc? Uw game werkt niet meer? Wij kunnen dit voor u repareren.

Meer info

Survival Horror

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 Alone In The Dark The New Nightmare - Playstation 1 - 12+Compleet en in uitstekende staat.   COMPLEET EN IN UITSTEKENDE TAAT (95% krasvrij)..

Read more
€ 9,95
Dino Crisis - PS1 Niet In Voorraad
 Dino Crisis - Playstation 1 - 15+Dino Crisis, gemaakt door de voortbrengers van de Resident Evil serie, is een 3D spel vol paniek, terreur en angst. Jij speelt Regina, een agent van de..

Read more
€ 21,95
Dino Crisis 2 - PS1 Niet In Voorraad
 Dino Crisis 2 - Playstation 1 - 15+ZE ZIJN TERUG... MEER ANGST, MEER DINOSAURUSSEN, MEER PANIEK DAN OOIT TEVORENHet is ondertussen een jaar geleden dat Regina vocht voor haar leven..

Read more
€ 34,95
Nightmare Creatures II (beschadigd) - PS1 -12%
 Nightmare Creatures II (beschadigd) - Playstation 1 - 16+Ik lag gewoon in mijn cel weg te kwijnen... Krankzinnigheid was mijn enige gezelschap. Ik weet dat als ik wraak wil nemen ik de..

Read more
€ 124,95 € 109,95
 Nightmare Creatures II - Playstation 1 - 16+Ik lag gewoon in mijn cel weg te kwijnen... Krankzinnigheid was mijn enige gezelschap. Ik weet dat als ik wraak wil nemen ik de verschrikkin..

Read more
€ 124,95
Parasite Eve II - PS1 Niet In Voorraad
 Parasite Eve II - Playstation 1 - 15+Een kwaadaardig ras van Neo Mitochrondrion wezens heeft de Akropolis toren ingenomen, waarbij iedereen die in de weg stond om het leven gebrac..

Read more
€ 24,95
Resident Evil - PS1 Niet In Voorraad
 Resident Evil - Playstation 1 - 15+JE BENT DOODSBANG. ZIE JE ANGST ONDER OGEN!Na een reeks bloederige aanvallen in de omgeving van een afgelegen biotech bedrijf wordt het S.T.A.R.S..

Read more
€ 28,95
 Resident Evil 2 Platinum - Playstation 1 - 15+KAN JIJ DEZE VERSCHRIKKING OVERLEVEN?Eerst was er de ramp in het lab in het landhuis. Umbrella Corp. ontwikkelde het T-virus, een muta..

Read more
€ 24,95
 Resident Evil 2 (zonder boekje) - Playstation 1 - 15+Zonder boekje   SPEL IN UITSTEKENDE STAATZonder boekje  ..

Read more
€ 19,95
Resident Evil 2 - PS1 Niet In Voorraad
 Resident Evil 2 - Playstation 1 - 15+KAN JIJ DEZE VERSCHRIKKING OVERLEVEN?Eerst was er de ramp in het lab in het landhuis. Umbrella Corp. ontwikkelde het T-virus, een muta-genic gi..

Read more
€ 28,95
Resident Evil 3 Nemesis - PS1 Niet In Voorraad
 Resident Evil 3 Nemesis - Playstation 1 - 15+Resident Evil 3 Nemesis is het laatste deel van de Resident Evil trilogy op de PS1 en alle registers worden opengetrokken.Een paar dage..

Read more
€ 28,95
 Resident Evil Director's Cut - Playstation 1 - 15+JE BENT DOODSBANG. ZIE JE ANGST ONDER OGEN!Na een reeks bloederige aanvallen in de omgeving van een afgelegen biotech bedrijf word..

Read more
€ 38,95
Silent Hill (platinum) - PS1 Niet In Voorraad
 Silent Hill Platinum - Playstation 1 - 15+Een jongeman is op zoek naar zijn dochter. Hij vecht voor zijn bestaan tussen werkelijkheid en hel. Een dorp met afgrijselijke, diepverbo..

Read more
€ 34,95
Silent Hill - PS1 Niet In Voorraad
 Silent Hill - Playstation 1 - 15+Een jongeman is op zoek naar zijn dochter. Hij vecht voor zijn bestaan tussen werkelijkheid en hel. Een dorp met afgrijselijke, diepverborgen geheimen...

Read more
€ 39,95