Gamewalhalla Retro Game Beurs

 

 

 

3DE GAMEWALHALLA RETRO GAME BEURS

 

 

Zondag  26 November 2017


Stadsfeestzaal Aarschot
Demervallei 14
3200 Aarschot

(op 10 km van onze winkel)

 

Van 10u tot 16:00

 

Inkom: € 3

(gratis inkom voor kinderen onder de 12 jaar)

 

Tafel(s) huren?

€ 10/tafel (1,80 m X 0,75 m)

 

 

 

 

*************
UPDATE 2
*************

Naast retro gaming interesse in iets moderner? Kom dan eens spelen op 1 van de Virtual Reality Headset. I.s.m. onze collega's van Game-Inn zullen er 2 VR headsets aanwezig zijn die je gratis kan komen testen.

 

 

**********
UPDATE
**********

Deze editie verwachten we ook een aantal cosplayers. Bent u zelf cosplayer? Kom dan in uw cosplay uitrusting. Dan mag u niet enkel gratis binnen maar maakt u ook kans op een aankoopbon twv € 50 die u kan gebruiken op onze website of in onze winkel.

 

 

 

Alweer de 3de editie van onze retro game beurs. Een zaal van 1000 m2 met 300 meter tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Van PS1 tot PS4. Van NES tot Wii U. Van Atari tot Sega. Van Gamecube tot Xbox. Zoals steeds een leuke combinatie van handelaars, webshops en verzamelaars zowel uit België als Nederland. De grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken.

 

 

STANDHOUDERS:

 

U bent handelaar? Verzamelaar? Webshop? Huur dan 1 of meerdere tafels.

 

Prijs: € 10/tafel (1,80 m X 0,75 m)

 

Als u een tafel wil reserveren neem dan even contact op (check uw spamfolder als u binnen de 24u niets van ons hoort).

 

Onze retro game beurs is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste van Vlaanderen met honderden bezoekers. Ideaal dus om uw waren aan de man te brengen, uw klanten eens in levende lijve te ontmoeten of om uw naamsbekendheid te vergroten. Als verzamelaar ideaal om uw dubbels te verkopen, te ruilen of om in contact te komen met andere verzamelaars. 
 

 

BEZOEKERS:

 

Kom eens langs op de grootste retro game beurs van Vlaams Brabant en omstreken met 300 m tafels vol retro games, consoles, accessoires en merchandising. Nadruk ligt vanzelfsprekend op de games uit de oude doos, maar u vindt hier ook recentere games als Wii U, PS4 en Xbox One. Hopeloos op zoek naar de ontbrekende gem uit uw collectie? Wat opvulmateriaal? Er is voor iedereen en ieders budget wel iets te vinden.

 

Vlot bereikbaar met de auto op een steenworp van de autosnelweg (E314 afrit Aarschot). Aan de zaal zijn er 800 gratis parkeerplaatsen.

 

Of kom met het openbaar vervoer. Via het treinstation van Aarschot zijn er regelmatige busverbindingen naar de Demervallei. Of te voet op 15 minuten wandelen van het station.

 

Voorzie cash geld, maar indien nodig zijn er meerdere pinautomaten op wandelafstand van de zaal.

 

Drank en kleine snacks verkrijgbaar.

 

 


 

VOLGENDE EDITIE VAN ONZE RETRO GAME BEURS:

 

Zondag 11 Februari 2018

 

Gemeenschapscentrum "Klein Boom"
Mechelbaan 604
2580 Putte

 

(op 15 km van onze winkel) 

 

Meer info volgt