Gamewalhalla Retro Gaming Gras Sale

 

Gamewalhalla Retro Gaming Gras Sale

Zondag 22 Juli 2018 

Liersesteenweg 133

3130 Begijnendijk

Van 10u - 14u

 

 

Ook al zo vaak naar een rommelmarkt geweest? Op zoek naar (retro) games en van een kale reis thuis gekomen? Wel daar willen we bij Gamewalhalla iets aan doen. Deze zomer organiseren we dan ook de allereerste Gras Sale. Het principe van een rommelmarkt, maar dan specifiek voor (retro) games.

 

Place to be is de grote gazon rond onze winkel. Net als op een rommelmarkt vindt u hier allerlei standjes die van alles en nog wat verkopen. In dit geval specifiek al wat met games te maken heeft.

 

 

Standhouders:

 

Wil u graag iets van games komen verkopen? U kan een stand huren voor € 3/stand. Iedere stand = 1,5m X 1,5 m. U dient wel voor uw eigen gerief te zorgen. Er zijn geen tafels e.d. beschikbaar. Dus zorg voor uw eigen tafels, doek om alles op te leggen,...

 

U dient op voorhand een plaats te reserveren. Betalen doet u pas de zondagmorgen als we uw plaats toewijzen. Het is in open lucht. We hopen natuurlijk op goed weer, maar dat kan natuurlijk letterlijk in het water vallen.

 

Iedereen van harte welkom om te komen staan. Hou er rekening mee dat dit een lokaal evenement is. Veel kleinschaliger dan onze retro game beurzen. Hou hier zeker rekening mee als u van ver moet komen. Gezien dit evenement in openlucht is zouden we ook aanraden om uw duurste games thuis te laten of zeker iets te voorzien als bescherming tegen de zon en eventueel wat motregen.

 

 

Bezoekers

 

Zou u graag eens naar een lokale rommelmarkt gaan? Maar dan een rommelmarkt waar enkel games en game gerelateerde zaken liggen? Dan is onze Gras Sale iets voor u. Helemaal volgens het principe van een rommelmarkt, maar dan enkel kramen met games.

 

Op onze retro game beurzen is het altijd een blij weerzien. Dat is dan ook een stuk een doel van dit evenement: niet alleen rommelmarkt maar ook een gezellig samen komen van retro gamers uit de streek en er een gezellig onderonsje van maken.

 

 

Parkeren

 

Standhouders: er kunnen meerdere auto's staan langs 1 kant naast onze winkel. Daar houden we  een stuk vrij zodat een aantal standhouders daar kunnen parkeren. Er zijn ook enkel plaatsen beschikbaar vlak naast het straat. Er is tevens parking beschikbaar recht tegenover onze winkel bij houthandel doe-het-zelf Van Rompaey en bij bandencentale Crauwels. Mocht u toch geen plaatsje meer vinden kan u gaan parkeren in de Kerkstraat. Als u richting Aarschot rijdt is dat de eerste straat aan uw rechterkant op ongeveer 100 m van onze winkel (zelfde straat waar onze allereerste retro game beurs doorging).

 

Bezoekers: u kan parkeren recht tegenover de winkel bij houthandel doe-het-zelf Van Rompaey en bij Bandencentrale Crauwels. Mocht u daar geen plaatsje meer vinden kan u parkeren in de Kerkstraat. Dat is de eerste straat aan uw rechterkant als u richting Aarschot rijd op +- 100 m van onze winkel (straat waar onze allereerste retro game beurs doorging).

 

 

Het weer

Dit is een evenement in open lucht. We hangen dus volledig van het weer af. We hopen natuurlijk op goed weer. De kans bestaat natuurlijk dat dit evenement letterlijk in het water valt. Check onze website/facebookpagina. Daar houden we u op de hoogte ivm dit evenement.